Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Check je werkplezier!

8 augustus 2019 @ 19:00 - 21:00 CEST

werk loopbaancheck

Geen zin in je werk? Check je werkplezier!

Heb je na de vakantie geen zin om aan het werk te gaan? Hou jij nog van je werk? Heb je het idee dat je wel eens iets anders zou willen? Maar heb je geen idee wat je loopbaan waard is en wat je nog meer zou kunnen op de arbeidsmarkt? Zie je er tegen aan om het te bespreken met je leidinggevende? Kom dan eens geheel vrijblijvend kennis maken.

 

Loopbaanwinkel

Wij staan voor je klaar, als geen ander weten wij dat je tegenwoordig echt voor jezelf moet opkomen, neem regie over je eigen loopbaan! Wij begrijpen heel goed dat het nemen van regie over je eigen loopbaan of het overstappen naar een andere werkgever lef vereist. Maar wie wil werken moet heel goed kunnen verwoorden wat hij te bieden heeft en goed kunnen netwerken.

 

Gratis workshop

Tijdens de gratis workshop in de loopbaanwinkel helpen we jou om gestructureerd en pragmatisch inzicht te geven in de waarde van jouw werkervaring en hoe je dit zo goed mogelijk presenteert. Op het moment dat je weet wat je waard bent en bekend bent met de competenties die er tegenwoordig worden gevraagd op de arbeidsmarkt, zul je zien dat je dromen kunt laten uitkomen! Er zijn al trajecten waarbij wij je in 3 stappen helemaal arbeidsmarkt klaar maken.

Kom gerust vrijblijvend kennismaken met de dienstverlening van de loopbaanwinkel. Wij bieden jou alle expertise, tools en instrumenten om goed beslagen de arbeidsmarkt te betreden.

 

Aanmelden

Kom gratis leren en werken aan je eigen toekomst. Meld je nu aan om gratis je loopbaan te checken!

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Wij gaan voor het creëren van bewuste noorderlingen die weten waar ze GOED in zijn, dat doen wat ze GAAF vinden om te doen en dit op een GELUKkige, GEZONDe, GROEIzame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever of op de arbeidsmarkt zodat er GELD verdiend wordt. 

Locatie

Loopbaanwinkel
Poststraat 31
Wildervank, Groningen 9648 JM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0652308688
Website:
http://www.mobiliteitsstylist.nl/