Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training: LinkedIn profiel in 2 uur up to date!

18 juni @ 19:00 - 21:00 CEST

€49,95
profiel LinkedIn

Training LinkedIn – in een paar uur je profiel up to date!

Tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder LinkedIn profiel! Heb je altijd al een profiel willen hebben maar ontbreekt het je aan de energie om je erin te verdiepen? Meld je dan aan voor deze training LinkedIn en na een paar uur heb je je eigen LinkedIn profiel aangemaakt.

Vind je het eng om je online te profileren? Kom dan juist, want we laten je zien hoe je jezelf veilig online kunt presenteren.

 

De inhoud van de training is als volgt:

  • Wetenswaardigheden LinkedIn
  • Hoe zoeken en vinden werkgevers en recruiters personeel?
  • Hoe positioneer je jezelf ‘veilig’ als expert?

Daarna ga jezelf an de slag met je eigen profiel – neem je LAPTOP of TABLET mee! Aan het einde van de ochtend heb jij een up to date profiel waarmee je jezelf veilig online kunt presenteren.

Na de training krijg je de nodige tips en tricks mee! Tijdens de training voorzien we je natuurlijk van koffie, thee, water en gezonde lekkere tussendoortjes!

 

We ontmoeten je graag!

Nieuwsgierig geworden, kom leren en werken in de loopbaanwinkel. Meld je nu aan voor de LinkedIn training en verzeker je van een plek! Vol = Vol maximaal 6 deelnemers.

 

Aanmelden

[recaptcha]

 

Wij gaan voor het creëren van bewuste Noorderlingen die weten waar ze GOED in zijn, dat doen wat ze GAAF vinden om te doen en dit op een GELUKkige, GEZONDe, GROEIzame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever of op de arbeidsmarkt zodat er GELD verdiend wordt.

Locatie

Loopbaanwinkel
Poststraat 31
Wildervank, Groningen 9648 JM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0652308688
Website:
http://www.mobiliteitsstylist.nl/