Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wil jij zelf regie op je loopbaan?

12 juni @ 10:00 - 16:00 CEST

€59,95
zelfloopbaanmanagement

Geef je zelf #zelfloopbaanmanagement cadeau?

Baal jij van je werk? Wil je ander werk doen? Iets voor jezelf starten? Gelukkiger worden? Wil jij je fitter voelen voor je werk? Wil je efficiënter met je geld omgaan? Wil je uitkomen met (minder) inkomen? Wil jij leren jezelf te presenteren en profileren? Leren hoe social media werkt? Privé of zakelijk…maar heb je moeite om je doelen om te zetten in actie en ook vol te houden? Dan zijn wij van de Loopbaanwinkel er voor jou! Wij helpen jou je doelen te halen.

Wil jij weten waar je GOED in bent dat doen wat je GAAF vindt om te doen en dit op een GELUKkige, GEZONDe en GROEIzame wijze leren ontdekken en presenteren zodat je (meer) GELD kunt verdienen.

Kortom; wil jij op een inspirerende manier in actie komen en werken aan je (levens)loopbaan? Dan ben je van harte welkom op vrijdag 12 juni 2020.

Het is en wordt steeds belangrijker dat iedereen zich zelf en zijn toegevoegde waarde zo optimaal mogelijk leert presenteren. Dit is niet alleen van belang wanneer je een baan zoekt, maar wordt zelfs ook al belangrijk wanneer je al aan het werk bent. We gaan naar een wereld toe waarin je jezelf zo authentiek mogelijk laat zien en presenteert. Vormgeving en uitstraling wordt daarbij onderscheidend voor het zoeken en vinden van een baan en opdracht.

Tijdens deze inspirerende dag willen wij je zoveel mogelijk leren. En niet alleen leren maar je ook vooral helpen om je doelen te behalen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur ontvangst
  • Plenair; wie zijn de G-experts en wat zijn BEWUSTE NOORDERLINGEN
  • 11.00 uur; wat zijn jouw kwaliteiten!
  • 12.00 uur; GEZONDE Lunch – Netwerken
  • 13.00 – 15.30 uur PROEVERIJEN Geluk – Gezond – Geld
  • 15.30 – 16.00 uur; Je eigen presentatie, hoe ga je nu verder?
  • 16.00 uur; gezonde borrel en uitreiking goodiebag(s)

We starten om 10.00 uur en ontvangen je met koffie/thee! Tot 12.00 uur gaan we samen aan de slag.
Tussen de middag bieden wij jou een gezonde lunch!
In de middag maak je kennis met diverse proeverijen; goed gaaf geluk gezond groei geld! Voor iedereen wat wils.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een duidelijk beeld van je eigen kwaliteiten en de actie die je dan dient te ondernemen.

We sluiten de dag af met een gezonde borrel. Je gaat naar huis met veel leermomenten en een goed gevulde goodiebag ter waarde van 149,- EURO!

Op youtube staan verschillende filmpjes van de workshops van vorige jaren, laat je vooral inspireren en wees welkom!

 

 

Meld je nu aan.

 

[recaptcha]

 

Wij gaan voor het creëren van bewuste noorderlingen die weten waar ze GOED in zijn, dat doen wat ze GAAF vinden om te doen en dit op een GELUKkige, GEZONDe, GROEIzame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever of op de arbeidsmarkt zodat er GELD verdiend wordt. 

 

Locatie

Loopbaanwinkel
Poststraat 31
Wildervank, Groningen 9648 JM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0652308688
Website:
http://www.mobiliteitsstylist.nl/