Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ZELFLOOPBAANMANAGEMENT

21 november 2020 @ 10:00 - 16:30 CET

€59,95
werkervaring

De laatste workshop ZELFLOOPBAANMANAGEMENT van 2020

Heb je het nu toch echt niet meer naar je zin op je werk? Baal jij van je baas? Wil je nu echt een andere baan? Of iets voor jezelf starten? Gelukkiger worden? Wil jij je fitter voelen voor je werk? Wil je efficiënter met je geld omgaan? Wil je uitkomen met (minder) inkomen? Wil jij leren jezelf te presenteren en profileren?

Leren hoe social media werkt? Privé of zakelijk…maar heb je moeite om je doelen om te zetten in actie en ook vol te houden? Dan zijn wij van de Loopbaanwinkel er voor jou!

Wil je vast nadenken over je doelen voor 2021!

Wil jij weten waar je GOED in bent dat doen wat je GAAF vindt om te doen en dit op een GELUKkige, GEZONDe en GROEIzame wijze leren ontdekken en presenteren zodat je (meer) GELD kunt verdienen. Kortom; wil jij op een inspirerende manier in actie komen en werken aan je (levens)loopbaan? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 21 november 2020.

 

Waarom zou je deelnemen?

Het is en wordt steeds belangrijker dat iedereen zich zelf en zijn toegevoegde waarde zo optimaal mogelijk leert presenteren. Dit is niet alleen van belang wanneer je een baan zoekt, maar wordt zelfs ook al belangrijk wanneer je al aan het werk bent. We gaan naar een wereld toe waarin je jezelf zo authentiek mogelijk laat zien en presenteert. Vormgeving en uitstraling wordt daarbij onderscheidend voor het zoeken en vinden van een baan en opdracht.

Wil je een indruk krijgen hoe zo’n dag eruit ziet? Bekijk hieronder onze aftermovie van een workshop zelfloopbaanmanagement.

 

 

Wat bieden we jou voor 59,95!

Tijdens deze inspirerende dag willen wij je zoveel mogelijk leren. En niet alleen leren maar je ook vooral helpen om te GAAN, je doelen halen.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur ontvangst
Plenair; wie zijn de G-experts en wat zijn BEWUSTE NOORDERLINGEN
10.30 uur; GOED – kwaliteiten/competenties van de toekomst.
12.00 uur; GEZONDE Lunch – Netwerken
13.00 – 15.30 uur PROEVERIJEN Gezond – Geld – Geluk
15.30 – 16.00 uur; Je eigen GROEI presentatie, waar sta jij over 1 jaar?
16.00 uur; gezonde borrel en uitreiking goodiebag(s)

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een duidelijk beeld van je eigen kwaliteiten en veel inspiratie om verder na te denken over de stappen die je kunt gaan zetten op de arbeidsmarkt. We sluiten de dag af met een gezonde borrel. Je gaat naar huis met veel leermomenten en een goed gevulde goodiebag ter waarde van 149,- EURO!

Op onze facebookpagina en op de website lees je diverse recensies van bewuste Noorderlingen die eerder bij ons waren!

 

Aanmelden

Meld je nu aan wanneer jij klaar bent om aan de slag te gaan met zelfloopbaanmanagement. Mocht je die dag echt niet uitkomen, geef dat dan bij ons aan. We gaan dan kijken of we natuurlijk toch iets voor je kunnen betekenen.

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Wij gaan voor het creëren van bewuste noorderlingen die weten waar ze GOED in zijn, dat doen wat ze GAAF vinden om te doen en dit op een GELUKkige, GEZONDe, GROEIzame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever of op de arbeidsmarkt zodat er GELD verdiend wordt.

Locatie

Loopbaanwinkel
Poststraat 31
Wildervank, Groningen 9648 JM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0652308688
Website:
http://www.mobiliteitsstylist.nl/