Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wil jij ander werk? Check gratis je loopbaan.

27 augustus 2020 @ 19:00 - 21:00 CEST

Gratis
Training LinkedIn

Heb jij nog plezier in je werk? Check gratis je loopbaan.

Hou jij nog van je werk? Heb je het idee dat je wel eens iets anders zou willen? Maar heb je geen idee wat je nog meer zou kunnen doen. Heb je geen idee waar je informatie kunt halen. Zie je er tegen aan om het te bespreken met je leidinggevende? Kom dan eens geheel vrijblijvend kennis maken. Tijdens de Loopbaancheck gaan we het hebben over jou loopbaan, waar loop je tegen aan, waar heb je hulp nodig?

 

Kom je waarde ontdekken in de Loopbaanwinkel

Wij staan voor je klaar, als geen ander weten wij dat je tegenwoordig echt voor jezelf moet opkomen, neem regie over je eigen loopbaan! Wij begrijpen heel goed dat het nemen van regie over je eigen loopbaan of het overstappen naar een andere werkgever lef vereist. Maar wie wil werken moet heel goed kunnen verwoorden wat hij te bieden heeft en goed kunnen netwerken.

 

Gratis tips

Ervaringen van eerdere deelnemers zijn dat ze soms al na een eerste loopbaancheck al verder kunnen! Daar doen wij het voor; op naar Bewuste Noorderlingen.
Tijdens de loopbaancheck in de loopbaanwinkel gaan we het hebben over jou loopbaan en geven we je inzicht in de waarde van jouw werkervaring en hoe je dit zo goed mogelijk presenteert. Op het moment dat je weet wat je waard bent en bekend bent met de competenties die er tegenwoordig worden gevraagd op de arbeidsmarkt, zul je zien dat je dromen kunt laten uitkomen! Er zijn al trajecten waarbij wij je in 3 stappen helemaal arbeidsmarkt klaar maken.
Kom gerust vrijblijvend kennismaken met de dienstverlening van de loopbaanwinkel. Wij bieden jou alle expertise, tools en instrumenten om goed beslagen de arbeidsmarkt te betreden.

 

Aanmelden

Kom gratis leren en werken aan je eigen toekomst. Meld je nu aan voor een gratis loopbaanadviesgesrpek!

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Wij gaan voor het creƫren van bewuste noorderlingen die weten waar ze GOED in zijn, dat doen wat ze GAAF vinden om te doen en dit op een GELUKkige, GEZONDe, GROEIzame wijze kunnen presenteren aan hun werkgever of op de arbeidsmarkt zodat er GELD verdiend wordt.

Gegevens

Datum:
27 augustus 2020
Tijd:
19:00 - 21:00 CEST
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,
Website:
www.mobiliteitsstylist.nl

Locatie

Loopbaanwinkel
Poststraat 31
Wildervank, Groningen 9648 JM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0652308688
Website:
http://www.mobiliteitsstylist.nl/