6G experts header1
Goed
Goed

Anneke Hemmen

Zij is expert op het gebied van kwaliteiten, competenties. Zij laat jou inzien wat voor beroepen je nog meer zou kunnen uitoefenen op basis van jouw werkervaring!

Loopbaanwinkel

gezond
Gezond

Margit Ceska

Zij is onze expert op het gebied van voeding & gezondheid. De unieke combinatie van shiatsu-therapie en orthomoleculaire geneeskunde zorgt voor een totale benadering van jouw gezondheid. Je leert om goed voor jezelf te zorgen zodat jij gezond en energiek de dingen kan doen, die je graag wilt doen. Inbalans.nu

 

Gaaf
Gaaf

Marjan van de Bult

Zij is expert  op het vlak van geluk maar ook vooral van het ontdekken van jouw passie. Met gave creatieve werkvormen prikkel je jouw rechter hersenhelft, ontdek jouw talenten en leer hoe je deze optimaal inzet.
Gelukfabriek

groei
Groei

Anneke Hemmen

Zij zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je persoonlijke groei en dat je bewust keuzes maakt zodat jij je doelen haalt. Doordat jouw eigenwaarde duurzaam groeit, gaan alle deuren voor je open.

Mobiliteitsstylist

geluk
Geluk

Marjan van de Bult

Zij is expert op het vlak van het ontdekken van jouw geluk. Wat maakt jou echt gelukkig en hoe fabriceer jij jouw geluk?

Gelukfabriek 

 

geld
Geld

Hilde Oosten

Zij is onze geld expert. Geld speelt een hele belangrijke rol in onze levensloopbaan.  Laat jij je keuzes bepalen door geld? Kom ontdekken wat voor geldtype jij bent en ervaar dat er veel meer mogelijk is dan je denkt!

De Zaak Op Orde